Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik geniet nog steeds elke dag van de overstap naar Feyenoord'

Laatste update:

Vejinovic, die in de zomer voor zo'n drieënhalf miljoen euro overkwam van Vitesse, zegt zin te hebben in de tweede seizoenshelft. "Uiteindelijk doe je het wel voor de wedstrijden, daar kijk je het meest naar uit", aldus Vejinovic, die in zijn hoofd al wel bezig is met de wedstrijd tegen PSV op 17 januari. De trainingen in Albufeira zijn echter ook zwaar en kosten kracht, concentratie en energie. "Maar dat hoort ook op een trainingskamp", vindt Vejinovic.

"Het wordt goed ingevuld, we trainen vaak twee keer op een dag. Er wordt scherp, goed en gefocust getraind", aldus de middenvelder. Hij zegt in gesprek met Feyenoord TV een redelijk gevoel over te hebben gehouden aan zijn eerste half jaar in Rotterdamse dienst. "We hebben het als Feyenoord zijnde goed gedaan. Helaas staan we derde, doordat we onnodig wat punten verloren hebben."

"Maar ik denk wel dat er verbetering in zit en dat er ook nog genoeg verbeterpunten zijn", geeft Vejinovic aan. Feyenoord is wel duidelijk een andere club dan Vitesse, Heracles Almelo en AZ, de clubs die hij hiervoor diende. "Je weet dat Feyenoord veel groter is, dus er komt meer bij kijken: bij de media, de fans... dat is inderdaad wel een verschil. Maar ik ben heel blij met deze overstap en geniet er nog steeds elke dag van."

Denk je dat Marko Vejinovic na de winterstop beter spel laat zien?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties