Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik geniet van de trainingen, maar zeker niet van de wedstrijden'

Laatste update:

"Ik lijd negentig minuten lang, want ik moet me volledig concentreren en geen fouten maken. Ik moet niet alleen op mezelf, maar ook op mijn ploeggenoten letten. Ik begrijp mensen niet als ze zeggen dat je lekker moet genieten op het veld, want dat doe ik niet. Ik geniet van de trainingen, maar zeker niet van de wedstrijden", aldus Masche, die in het vraaggesprek ook aangeeft blij te zijn dat hij is omgeturnd tot achterhoedespeler.

"Ik wist dat het als middenvelder nagenoeg onmogelijk zou zijn om hier veel te spelen. Mijn positie was die van centrale verdediger en ik voel me inmiddels ook een centrale verdediger. Ik had ook niet veel keus. Hetgeen ik als middenvelder Barcelona bracht, was nooit genoeg om bij de club te blijven", besluit de 31-jarige Mascherano, die al bijna 250 officiële wedstrijden speelde voor Barcelona.

Meer nieuws

Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
0
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
12
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
45
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2
Tottenham Hotspur bewijst status als favoriete tegenstander voor Chelsea
16

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties