Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik ging op Twitter en sites als Voetbalzone lezen wat ze over me zeiden'

Laatste update:

Makkelie gaf vorig seizoen Ajax een onterechte strafschop in de wedstrijd tegen FC Utrecht, een fout die hem lang achtervolgde. "Die vergeet je niet snel. Je wordt als scheidsrechter vaak aan zo'n fout herinnerd", vertelt de arbiter in gesprek met VICE Sports. "Dat doe je zelf niet eens, dat doen anderen. Ik kijk bijvoorbeeld zelden voetbalpraatprogramma's, omdat dat vaak negatief is. Maar als daar wat gezegd wordt over mij, word ik er wel door anderen op gewezen. Dan krijg ik een berichtje: 'Zo, zit je te kijken? Moet je eens kijken wat ze allemaal zeggen.' Je ontkomt er dus niet aan."

Tegenwoordig gaat Makkelie de berichten in de media rondom zijn wedstrijden uit de weg. "In het verleden wilde ik altijd alles lezen. Dan had ik een wedstrijd gefloten en ging ik ook op Twitter, forums en sites als Voetbalzone lezen wat ze over me zeiden. Ik was dan op zoek naar complimenten. Maar die vind je niet zo snel als scheidsrechter. Al fluit je een wedstrijd goed, dan vinden ze altijd wel dat je overtredingen hebt laten lopen of ze juist niet hebt laten voetballen. Als je dat allemaal gaat lezen, ga je op een gegeven moment nog geloven dat je slecht gefloten hebt ook."

Behoort Danny Makkelie tot de drie beste scheidsrechters van Nederland?

Meer nieuws

'Real Madrid gaat contracten van 2 absolute grootheden verlengen'
0
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
3
Kroes onthult: Ajax heeft Louis van Gaal benaderd om nieuwe trainer te worden
12
Vermoedelijke opstelling PSV: Luuk de Jong op jacht naar topscorerstitel
1
Player of the Season-award gaat voor vijfde keer op rij naar Man City-speler
18
Vitesse definitief verlost van Russische inmenging: aandelenoverdracht afgerond
81

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties