Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik had aanbiedingen, maar met mijn speelstijl pas ik beter in Nederland'

Laatste update:

"Uit de Championship bijvoorbeeld. Toch denk ik dat ik vooralsnog met mijn speelstijl beter pas in Nederland. Daarom heb ik na overleg met Chelsea en mijn familie besloten terug te keren", begint Baker, die door de spelers van Vitesse bestookt werd met vragen over een terugkeer.

Zijn telefoon stond roodgloeiend door de berichten die hij ontving via WhatsApp. "Dat was wel leuk. Het was nog net geen stalken", lacht Baker. De middenvelder heeft alvast een doel uitgesproken. Vorig seizoen maakte hij vijf doelpunten in het shirt van Vitesse, komend voetbaljaar moeten dat er meer worden.

Denk je dat Lewis Baker gaat uitblinken bij Vitesse?

Meer nieuws

Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
0
Gemiste strafschop Haye komt sc Heerenveen duur te staan tegen Almere City
4
Roda-fans vieren promotiefeest al massaal op het veld, maar dan scoort Groningen
79
Sierhuis loopt ogenschijnlijk zware knieblessure op; Go Ahead op rand play-offs
1
Willem II keert na twee jaar afwezigheid terug in de Eredivisie
19
Besiktas zet Europese ambities kracht bij dankzij treffer in minuut 97
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties