Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik had echt angst, hij heeft met mijn carrière en leven gespeeld'

Laatste update:

Het ging naar verluidt om ruzie om een vrouw. Töre werd daarna gewoon opgeroepen, maar Calhanoglu en Toprak waren er alleen bij als Töre er niet was. In de Turkse pers werd vervolgens gesuggereerd dat zij nooit meer in één elftal met Töre wilden spelen. Calhanoglu accepteerde deze maand echter een uitnodiging van bondscoach Fatih Terim, al heeft hij niet laten weten hoe hij met de eveneens geselecteerde Töre zal omgaan.

Toprak verbreekt donderdag in die Süddeutschen Zeitung echter de stilte rondom de pistoolrel. "Ik had echt angst", zo verzekert de verdediger van Bayer Leverkusen. "Töre heeft met mijn carrière en leven gespeeld. Een dergelijke zaak is met een eenmalig excuus niet zomaar uit de wereld geholpen." Toprak, goed voor 23 A-interlands, begrijpt niet waarom er tot op heden geen gesprek met alle betrokkenen heeft plaatsgevonden. Bayer steunt zowel Calhanoglu als Toprak, die Töre nooit meer wil zien. "Ik ben de club dankbaar. Het is Hakans beslissing om een uitnodiging te accepteren, ik neem een andere beslissing."

UEFA European Championship Qualifiers
Nederland
1 - 1
Turkije

Meer nieuws

De Telegraaf: Ajax heeft tien miljoen euro klaarliggen voor één speler
71
'Slot raakt direct een van zijn Nederlandse spelers kwijt bij Liverpool'
7
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Ajax en Feyenoord in strijd verwikkeld om aanvaller van Chelsea
18
'Ajax en PSV zetten zich schrap: United en Bayern jagen op zelfde target'
4
Sleutelspeler kan Manchester City verrassend genoeg verlaten in de zomer
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties