Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik had eigenlijk direct een goed gevoel, toen FC Groningen zich meldde'

Laatste update:

Padt doorliep de Ajax-opleiding en debuteerde daarna bij Haarlem, alvorens hij een seizoen lang onder de lat stond bij Go Ahead Eagles. Nu is hij drie jaar ouder en wijzer en heeft hij ruim vijftig duels in de Belgische competitie achter zijn naam staan. Op de clubwebsite van FC Groningen zegt hij dat hij om onduidelijke redenen zijn plek bij AA Gent kwijtraakte. Hij bleef echter hard werken om een nieuwe kans te krijgen.

Hij wilde nu echter niet het risico lopen andermaal op de bank te komen en zette daarom zijn zaakwaarnemer aan het werk. "Nadat FC Groningen Bizot zag vertrekken, hebben ze heel snel en slagvaardig gehandeld. Ik had eigenlijk direct een goed gevoel toen FC Groningen zich meldde. De club is van oudsher een echte volksclub, speelt in een prachtig stadion en heeft een uitstekende selectie staan, die bovendien Europees voetbal gaat spelen. Het is dan ook een kans, die ik met beide handen wil aangrijpen", aldus Padt.

Sergio Padt is een waardig opvolger van Marco Bizot

Meer nieuws

Ancelotti zet Camavinga verrassend genoeg op de bank tegen Bayern
1
Donkere wolken boven Arnhem: licentiecommissie stelt Vitesse nieuwe deadline
33
Bondscoach België hakt definitief knoop door over EK-deelname Thibaut Courtois
9
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
21
Matthijs de Ligt verliest race tegen de klok en mist CL-clash met Real Madrid
9
Zoon van Peter Bosz gaat in de Eredivisie aan de slag als hoofdscout
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties