Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik had geen boodschap aan het geld dat Juventus over had voor Nainggolan'

Laatste update:

"In januari vertelde een gerenommeerde club me dat ze Tonali graag wilden overnemen", verklaart Cellino in een interview met Tuttosport. "Ik noemde niet direct een bedrag, maar stelde wel gelijk een vraag: 'Laten jullie hem dan ook gelijk in de Champions League spelen?' Ze zeiden dat Tonali het seizoen mocht afmaken bij Brescia. Toen zei ik meteen: 'Nee bedankt, we praten in juli wel weer verder'."

"Ik kreeg vervolgens in februari weer een zeer serieuze aanbieding binnen, waar ik Tonali niet over heb geïnformeerd", vervolgt Cellino. "Ik wilde hem namelijk in juni een verrassing bezorgen. De naam van de betreffende club kan ik niet verklappen. Helaas heeft het coronavirus alles op zijn kop gezet." De Brescia-eigenaar wil er alles aan doen om Tonali, die vastligt tot medio 2021, te behouden. "Daar zou ik zelfs een salto voor overhebben. Ik heb afspraken gemaakt met Sandro, wat een geweldige jongen is. Mocht hij een transferverzoek indienen, dan ga ik niet dwarsliggen. Geld speelt geen rol, het gaat erom dat hij met zijn hart kiest. En alleen hij neemt een definitieve beslissing."

Tonali verklaarde in een interview met Corriere della Sera dat hij een supporter is van AC Milan. Cellino denkt echter dat de middenvelder ergens anders meer op zijn plaats zal zijn. Hij geeft zijn tijd bij competitiegenoot Cagliari, waar hij tussen 1992 en 2014 werkzaam was, als voorbeeld. "Als voorzitter van Cagliari had ik geen boodschap aan het geld dat Juventus overhad voor Radja Nainggolan in 2014. Ik vond dat hij de warmte van AS Roma nodig had en daar heb ik ook gelijk in gekregen. Tonali is een 'koele jongen' uit het noorden, maar vanbinnen is hij behoorlijk sentimenteel. Daarom zie ik hem als romanticus dan ook graag richting Rome of Napels vertrekken. Ik hoop boven alles dat hij voor de Serie A behouden blijft."

Cellino is er niet op uit om Juventus moedwillig dwars te zitten. "Die club heeft zich onder president Andrea Agnelli en sportief directeur Fabio Paratici enorm ontwikkeld. En bij Internazionale is er tegenwoordig een buitenlandse eigenaar (Steven Zhang, red.) die ik helaas nog niet heb ontmoet. Maar met Giuseppe Marotta heeft Inter een CEO waar ik enorm veel respect voor heb." Cellino wacht rustig af wat er komen gaat. "Tonali is degene die een keuze maakt. Ik hoop evenwel dat hij in Italië blijft en aan spelen toekomt." Tonali was voor de uitbraak van de coronacrisis een van de lichtpuntjes bij hekkensluiter Brescia. De jonge middenvelder kwam deze jaargang tot 1 doelpunt en 5 assists in 23 wedstrijden. In de Italiaanse pers wordt met name zijn traptechniek en inzicht geroemd, wat Tonali al de bijnaam 'de nieuwe Pirlo' heeft opgeleverd en waardoor verschillende topclubs hem in het vizier hebben.

Meer nieuws

Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
20
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
0
De stemmen zijn geteld: winnaars Bronzen Schilden van de vierde periode bekend
0
Sfeer slaat om in interview Ten Hag en Weijland: 'Als jij je werk zou doen...'
35
Potter wekt ergernis op in onderhandeling met Ajax: 'Als je het zo speelt...'
6
Koeman krijgt zijn zin: bondscoaches mogen 26 spelers meenemen naar het EK
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties