Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik had hem er al lang uitgegooid bij Feyenoord, hij was als vergif'

Laatste update:

"Dat was Colin Kazim-Richards. Je hebt een mand vol mooie appels en één rotte. Die moet er dan echt uit. Hier, bij de jeugdopleiding, volgen de oudere trainers ook wat er bij het eerste elftal gebeurt. Van de buitenkant zagen we dat er iets niet klopte", zo verzekert Van Gobbel, jeugdtrainer van Feyenoord, in De Telegraaf.

"Ik ben daar door mijn ervaringen misschien wat rigoureuzer in, maar ik had hem er al lang uitgegooid", vervolgt de oud-verdediger. "Die gozer was vergif voor de ploeg. Je ziet hoeveel verschil het kan maken. De trainer kan nu vrijer werken. Het werkt makkelijker als spelers elkaar gaan corrigeren. Dat doen ze nu weer."

De buitenwereld kent het gevoel niet van een kampioensteam in wording, zo benadrukt Van Gobbel. Voetballers groeien in een kleedkamer naar elkaar toe. "Het moet een hechte groep zijn. Dat is het enige recept. Het begint met kwaliteit, maar met elf eenlingen kom je er niet. Wat ik nu zie groeien bij Feyenoord, zag ik in 1993 bij ons ook."

Denk jij dat Feyenoord dit seizoen kampioen gaat worden?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties