Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik had het gewoon helemaal gehad bij Ajax, eigenlijk te gek natuurlijk'

Laatste update:

Fischer blikt in gesprek met Ajax Life terug op zijn periode in Amsterdam en komt tot de conclusie dat hij zichzelf in die tijd te veel druk oplegde: "Gretigheid is mijn kracht, maar als voetballer ga ik daar nu, op mijn 25ste, pas goed mee om", stelt hij. "Ik geef alles in de wedstrijd, maar na negentig minuten leg ik alles naast me neer. Bij Ajax bleef ik na een slechte wedstrijd te lang in teleurstelling hangen. Ik wilde elke dag en iedere training grotere stappen maken."

De Deen maakte het zichzelf op deze manier echter extra moeilijk: "Dat kan gewoon niet. Zo snel gaat het niet. Als ik bij Ajax minder streng voor mezelf was geweest, had ik een betere voetballer kunnen worden." Fischer kreeg in de A1 van Ajax te maken met Fred Grim, terwijl hij onder Frank de Boer bij de hoofdmacht speelde. De twee trainers zagen de problemen waar het talent mee worstelde wel, maar slaagden er niet helemaal in om tot hem door te dringen.

"Mijn relatie met Frank de Boer was niet meer dezelfde. Amin Younes kreeg de voorkeur. Ik zag geen sportief perspectief. Ik sprak te veel en deed te weinig", gaat hij verder. Fischer vertrok uiteindelijk met een 'rotgevoel' uit Nederland: "Ik had het gewoon helemaal gehad bij Ajax. Eigenlijk te gek natuurlijk. Vandaag de dag vraag je je af: hoe kan iemand het gehad hebben bij Ajax…?", blikt de aanvaller, die dit gevoel vooral wijt aan zijn eigen persoonlijkheid, terug.

Hoewel Fischer met instemming van beide partijen bij Ajax vertrok, heeft hij een rentree nog niet uit zijn hoofd gezet. De 21-voudig international van Denemarken hoopt ooit namens de club weer in de Johan Cruijff ArenA te mogen spelen: "Of het realistisch is? Ik hoop het wel. Al is het nu vooral een droom. Ik moet hier niet te veel over praten en eerst op het veld weer goed presteren."

Zie jij Viktor Fischer ooit nog eens voor Ajax spelen?

Meer nieuws

Brobbey begrijpt woeste ploeggenoot op het veld niet: 'Hij praat moeilijk'
26
Sem Steijn onthult waarom Van Nistelrooij naast Maurice Steijn zat: 'Heel gaaf!'
17
Van Hooijdonk: 'Hij is voor alle topclubs een aanwinst! Ik zou hem blind halen'
2
Jans waarschuwt PSV over transfertarget: 'Moet veel meer doen buiten het veld'
0
Steven Bergwijn clasht hard met Mike Verweij van De Telegraaf
64
Van Hanegem: 'Hij is voor mij de beste speler ter wereld op het moment'
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties