Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik had het moeilijk, verwachtingen bij Ajax waren onrealistisch'

Laatste update:

"Ik had het er in het begin erg moeilijk, maar heb veel geleerd. Ik was voor het eerst alleen, zonder familie. Door de transfersom die voor me betaald was (7,8 miljoen euro, red.), waren de verwachtingen onrealistisch. Ik geloof dat ik meteen met Marco van Basten werd vergeleken", blikt hij terug in gesprek met het Algemeen Dagblad. "De supporters waren veeleisend. Als ik warmliep, werd de naam van Nikos Machlas gescandeerd. Pas in het derde jaar werd ik beter, maar ik ben in Amsterdam nooit in de buurt gekomen van de speler die ik zou worden."

Ibrahimovic is het eens met een eerdere opmerking van Ronald Koeman, destijds de trainer in de Johan Cruijff ArenA, dat hij in zijn Ajax-tijd nog niet volwassen genoeg was. De huidige spits van Los Angeles Galaxy noemt zijn periode bij de club nog altijd een 'wilde tijd': "In Amsterdam vermaakte ik me wel. Alle ogen waren nog niet op mij gericht. Dat vond ik toen prettig. Het is trouwens de enige club waar ik moeite heb gehad met supporters. Maar als ik later met een andere club in Amsterdam speelde, was de ontvangst altijd geweldig."

De spits heeft in Los Angeles na een zware knieblessure in zijn laatste periode in Manchester inmiddels het voetbalgeluk weer teruggevonden en wordt zelfs in verband gebracht met een transfer naar clubs als AC Milan en Real Madrid. Of hij zichzelf ooit nog terug ziet keren op de Europese velden, laat hij echter in het midden: "Ik weet het niet. Dat is ook iets dat ik geleerd heb tijdens mijn carrière: als ik wat plan, gebeurt er altijd iets anders."

Denk jij dat Zlatan Ibrahimovic nog terug zal keren in de Europese top?

Meer nieuws

Arbitrale blunder: gelijkmaker van De Ligt tegen Real Madrid onterecht afgekeurd
6
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
243
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
10
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
35
Vitesse vindt mogelijke redding op bijna 5.000 km afstand en voert al gesprekken
17
Fiorentina plaatst zich ten koste van Club Brugge voor finale Conference League
35

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties