Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik had me zo in Hakim Ziyech verdiept, dat stelde hij op prijs'

Laatste update:

De oefenmeester wilde weten of Ziyech daadwerkelijk zo nonchalant was als dat zijn imago deed vermoeden. "Dat Hakim kon voetballen zag iedereen wel; het ging mij erom hoe hij met zijn vak omging. Mijn broertje was héél enthousiast. Hakim straalde in alles uit een liefhebber te zijn", zegt Schreuder in een interview met ELF Voetbal.

"Tijdens alle soorten trainingen spande hij zich tot het uiterste in; ook tijdens fysieke of tactische trainingen. Hij bleef lang op het veld om oefeningen voor zichzelf te doen", aldus Schreuder, die later in gesprek kwam met Ziyech. De trainer stelt dat het duo 'meteen een goede klik' had. "Mede omdat ik me zo in hem had verdiept. Dat stelde hij op prijs."

Schreuder vertelt dat de Marokkaans international een groot voorstander is van heldere communicatie. "Als hij wat vond, mocht hij dat ook zeggen. Zolang je eerlijk en oprecht tegen hem bent, krijg je daar een ontzettend gemotiveerde speler voor terug." De 25-jarige spelmaker ligt momenteel nog tot medio 2021 vast in de Johan Cruijff ArenA.

Verwacht jij dat Hakim Ziyech in de winter of zomer vertrekt bij Ajax?

Meer nieuws

Van der Vaart vraagt Van Basten op de man af: 'Zou jij Ajax willen helpen?'
13
Van Halst hekelt twee personen bij Ajax: 'Daar heb ik me zo aan gestoord joh...'
9
ADO Den Haag en FC Emmen doen goede zaken in strijd om play-offs KKD
0
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
14
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
167

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties