Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik had mijn besluit al genomen voordat Wenger de knoop had doorgehakt'

Laatste update:

De Duitser, die een jaar lang clubloos was na zijn ontslag bij Borussia Dortmund, zegt niet met Wenger te hebben gesproken voordat die zijn vertrek bekendmaakte. "Ik had mijn besluit al genomen voordat Wenger de knoop had doorgehakt. Ik heb enorm veel respect voor hem", vertelt Tuchel vanuit Singapore tegen de aanwezige pers. "Hij heeft van Arsenal een club gemaakt die bekend staat om het voetbal dat ze spelen."

"Hij is een idool en rolmodel voor iedere trainer, maar zeker voor mij. Ik heb echter niet met hem gesproken en ik had al besloten naar Parijs te gaan. Ik weet niet of ik ooit zijn beoogde opvolger was, dus het speelde geen rol", vervolgt Tuchel, die is binnengehaald als opvolger van Unai Emery bij PSG. Op zijn beurt tekende Emery juist bij Arsenal. Tuchel heeft veel respect voor zijn voorganger, die bij PSG in twee seizoenen tweemaal de landstitel, Coupe de France en Coupe de la Ligue won.

Tuchel ziet het wel zitten om uitgebreid met Emery te praten over hun voetbalfilosofieën. "Ik zou graag met hem spreken. Dat heb ik nooit eerder gedaan, een gesprek met een van mijn voorgangers, maar Unai is een van de meest succesvolle trainers in Europa", aldus Tuchel, die door Emery een 'fantastische trainer' werd genoemd die 'de kans' verdient in Parijs. "Hij had een warme boodschap voor me toen ik naar PSG kwam en daar was ik heel dankbaar voor. Het was blijk van zijn karakter. Ik zou graag met hem tot in detail over voetbal praten."

International Champions Cup
Arsenal
5 - 1
Paris Saint-Germain
Thomas Tuchel is een goede trainer voor Paris Saint-Germain

Meer nieuws

Studio Voetbal volledig eensgezind over speler van het jaar in Eredivisie
3
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
14
Paris Saint-Germain verslaat FC Metz, dat ondanks nederlaag juicht
8
Bizot gaat met Stade Brest de Champions League in na helpende hand Farioli
5
Mooi fragment: tranen over wangen bij Radio 1-commentator op slotdag Eredivisie
3
AS Roma houdt Lazio definitief onder zich en blijft hopen op Champions League
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties