Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik had niet gedacht dat ik al zo snel weer terug zou zijn bij Real Madrid'

Laatste update:

De 22-jarige rechtsback ontwikkelde zich goed bij Leverkusen en was er basisspeler, toen hij te horen kreeg dat Real Madrid hem ging terughalen. "Ik had niet gedacht dat ik al zo snel weer terug zou zijn. Ik werk nu keihard om het vereiste niveau te halen en krijg veel vertrouwen van de trainer", zegt hij dinsdag. "Ik ben in principe back-up achter Álvaro Arbeloa, maar werk hard om meer speeltijd te krijgen."

"Ik heb niets te klagen onder Carlo Ancelotti", geeft Carvajal, die twintig competitieduels mocht meedoen tegenover veertien voor Arbeloa. "De trainer is transparant en precies de man die je ziet tijdens zijn persconferenties. Hij zorgt ervoor dat er harmonie is in de spelersgroep en zorgt voor een optimale sfeer. Iedereen is scherp en niemand wil problemen veroorzaken", somt Carvajal lovend op.

De back heeft zichzelf geen specifieke doelen gesteld voor het lopende seizoen, zegt hij. "Natuurlijk droom ik ervan de landstitel te winnen en La Décima, maar ik kijk niet echt naar de korte termijn. Ik probeer te genieten van de minuten die ik mag meedoen en daar profijt van te trekken. Ik wil gewoon succesvol zijn, hier in Madrid."

Dani Carvajal terughalen is een slimme zet geweest van Real Madrid

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
0
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
0
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
32
'Bayern München schakelt definitief door naar Erik ten Hag'
30
Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
14
Live meepraten in de Eredivisie: Excelsior - NEC
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties