Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik had niet gedacht dat ik ooit met Mourinho en Terry zou werken'

Laatste update:

"Drie jaar geleden kon ik me niet voorstellen dat ik ooit met Mourinho zou werken. Het kan echter alle kanten op in het leven, dus ook in de voetballerij. Er was een enorme rivaliteit met Mourinho, we waren tegen hem, maar ik heb hem nooit gehaat", aldus Fàbregas in El País. Toen Fàbregas nog bij Arsenal speelde, wilde hij per se winnen van Chelsea.

"Chelsea was de club die ik het liefst wilde verslaan. Ik heb vaak overhoop gelegen met Terry, maar we zijn allemaal mensen. Haat drijft mij niet." Na een lastige periode bij Barcelona is hij dus terug in Engeland, waar hij op handen wordt gedragen. "In Engeland voel ik mij meer gewaardeerd dan in Spanje, maar dat is misschien ook wel normaal. Ik ben bezig aan een goed seizoen, ik vind mezelf opnieuw uit op voetbalgebied."

"Iedere wedstrijd heb ik negentig of honderd balcontacten. Dat heb ik gemist", gaat Fàbregas verder. "Ik hoop dat ik alles kan winnen met Chelsea, maar ik wil van de Champions League geen obsessie maken."

Is Cesc Fàbregas de momenteel de beste speler van de Premier League?

Meer nieuws

Bizar: Brugge-fan na oliedomme actie door medesupporters (!) in elkaar geslagen
0
Becker schudt Sinkgraven van zich af en scoort prachtig uit 'onmogelijke' hoek
0
Arsenal legt de bal weer bij Manchester City na overwinning op Bournemouth
64
Ipswich keert na afwezigheid van 22 jaar terug in de Premier League
12
Live meepraten in LaLiga: Real Madrid - FC Cadiz
19
Eljero Elia gaat op Instagram de confrontatie aan met Jan Joost van Gangelen
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties