Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik had nog een jaar contract, maar Ajax wilde niet verder. Dat was een klap'

Laatste update:

Schreuder ging wél door met Michael Reiziger, die ook al assistent was onder Ten Hag. De oefenmeester haalde Richard Witschge als vervanger van Bogarde, die in een zwart gat viel. "Ik heb in totaal zeven jaar bij Ajax gewerkt en mezelf opgewerkt van jeugdtrainer tot uiteindelijk assistent bij het eerste elftal", aldus de oud-Oranje-international, die aanwezig is om de Champions League-wedstrijd tussen Ajax en Liverpool te analyseren.

"Als je elke dag bezig bent geweest met de spanning, en dan opeens van spanning naar eigenlijk niks, dan voelt dat wel heel zwaar", geeft Bogarde toe. "Maar ik heb voor hetere vuren gestaan in het leven. Noem het vallen, maar het gaat ook om het opstaan." Bogarde is op zoek naar een nieuwe functie en staat open voor meerdere rollen.

"Ik ben nu beschikbaar. Assistent-trainer of hoofdcoach? Het gaat puur om de mogelijkheden die ik krijg. Ik ben nu assistent geweest, waarbij ik verantwoordelijk was voor het verdedigende gedeelte. Daar voelde ik me heel prettig bij. Ik kijk wel wat er op me afkomt." Bogarde deed bij Jong Ajax in 2017 overigens als interim-coach al korte tijd ervaring op als eindverantwoordelijke.

Meer nieuws

Droomoverstap voor Weghorst komt dichterbij: 'Wout kan voor afkoopsom weg'
0
Ajax hakt knoop door over toekomst van Damián van der Vaart
14
Mario Been ziet 'veel logischere optie' voor Feyenoord dan Nuri Sahin
20
Live meepraten in de Ligue 1: OGC Nice - Paris Saint-Germain
17
Live meepraten in de Premier League: Manchester United - Newcastle United
11
De winnaars van de Gouden Schilden 2023/24 zijn bekend: Roda JC hofleverancier
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties