Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik had nog nooit van hem gehoord, voordat hij bij Ajax tekende'

Laatste update:

Hij werkte elf jaar voor Ajax als hoofd jeugdopleidingen en vervult nu diezelfde rol bij de Chinese nationale bond. Olde Riekerink zegt dat het technische niveau van Chinese voetballers nog hoger ligt dan dat van Nederlandse talenten. Qua techniek moet het dus wel goedkomen met Wang, voorspelt hij in gesprek met Ajax Showtime. Voor de rest kan hij weinig zeggen over de aanwinst.

"Ik had nog nooit van hem gehoord voordat hij een contract bij Ajax ondertekende. Hij had zelfs nog nooit deel uitgemaakt van de jeugdselecties. Wel weet ik dat hij via verschillende connecties uiteindelijk in Nederland terecht is gekomen." Mocht het zo zijn dat Wang echt gehaald is om Chinese sponsoren aan te trekken of voor ander commercieel gewin, dan zou Olde Riekerink dat betreuren. "China kent natuurlijk een enorm achterland en vertolkt daarmee een grote commerciële waarde, maar dit mag niet de boventoon gaan voeren ten opzichte van het sportieve plaatje. Ajax kennende zal dat ook wel niet zijn."

Ik denk dat Chengkuai Wang...

Meer nieuws

PSV krijgt concurrentie uit de Eredivisie in de strijd om Couhaib Driouech
2
Lieke Martens kondigt haar laatste wedstrijden aan voor de Oranje Leeuwinnen
4
De Telegraaf: Ajax heeft tien miljoen euro klaarliggen voor één speler
23
Feyenoord wil vervanger van Dávid Hancko weghalen bij AC Milan
19
Van Praag haalt op vergadering van Ajax hard uit naar 'sneue' club
19
Southgate geeft tekst en uitleg bij passeren van Henderson en Rashford
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties