Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik had nooit verwacht dat hij zo'n niveau zou halen en Milan ook niet'

Laatste update:

Afgelopen transferwindow leek een transfer van Aubameyang naar Milan tot de mogelijkheden te behoren, maar uiteindelijk bleef de 28-jarige spits bij die Borussen. Maldini, icoon van i Rossoneri, is onder de indruk van de aanvaller. "Ik had nooit verwacht dat Auba zo'n niveau zou halen en Milan ook niet", zegt de oud-verdediger in gesprek met BILD.

"Destijds was het lastig voor jonge spelers om door te breken, omdat het team gewoon te sterk was", vervolgt de Italiaan, die in 2009 zijn voetbalcarrière beëindigde. "Het was de juiste beslissing van hem om te vertrekken. Ik ben ook heel blij voor hem. Ik heb hem onlangs ontmoet en heb hem verteld dat hij me verrast heeft. Hij houdt van Milan, maar hij is tegenwoordig best wel duur."

Speelt Pierre-Emerick Aubameyang over een jaar nog bij Borussia Dortmund, denk je?

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
7
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
15
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties