Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik had nooit weg moeten gaan bij Arsenal, daar was ik op mijn top'

Laatste update:

Na zijn overstap van VfB Stuttgart naar Arsenal groeide Hleb uit tot een sleutelspeler in het team van Arsène Wenger. Na zijn vertrek bij Arsenal kwam hij nooit meer in de buurt van zijn niveau. "In Londen speelde ik op de top van mijn kunnen", zegt de Wit-Russische international in gesprek met Reuters op weg naar het duel met Nederland. "Ik beleefde de mooiste momenten uit mijn carrière bij Arsenal."

"In mijn eerste seizoen bereikten we de Champions League-finale. We verloren, maar ik kan me die finale nog beter voor de geest halen dan de finale van 2009 met Barcelona. Toen speelde ik namelijk niet", aldus Hleb. "Ik heb er spijt van dat ik niet bij Arsenal ben gebleven. Wenger was als een tweede vader. Ik word verdrietig als ik er aan denk. Maar aan de andere kant was en is Barcelona wel de grootste club", aldus de 35-jarige middenvelder van BATE Borisov.

Meer nieuws

Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
132
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
316
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
12
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
39
Vitesse vindt mogelijke redding op bijna 5.000 km afstand en voert al gesprekken
21
Fiorentina plaatst zich ten koste van Club Brugge voor finale Conference League
36

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties