Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik had tijdens het WK in Zuid-Afrika sms-contact met Stekelenburg'

Laatste update:

In tegenstelling tot veldspelers kunnen jeugdkeepers niet tien minuten of een kwartier speeltijd krijgen. "Het moet noodzaak zijn of hij is écht heel goed en je hebt alle vertrouwen in hem", vervolgt l'Ami zijn relaas. "Maar met een jonge keeper weet je dat hij ervaring moet opdoen. Dat gaat gepaard met foutjes maken. Daarom gaan we, zoals met Sergio Padt (verhuurd aan Go Ahead Eagles, red.), een bepaald traject aan. De stap van jeugd naar het eerste is heel groot, omdat de verantwoordelijkheid enorm is. Spelen en wedstrijdervaring is enorm belangrijk voor een keeper. Daarom is verhuur meestal een goede optie."

"Mijn ervaring is dat je altijd drie goede keepers moet hebben", vindt l'Ami, die met Maarten Stekelenburg, Jeroen Verhoeven en Kenneth Vermeer werkt. "Dat heeft het verleden ook uitgewezen en dat zie je nu weer. Uiteindelijk heb je ze allemaal nodig gehad." Stekelenburg zette een fraaie reeks neer op het WK in Zuid-Afrika. "We hadden sms-contact tijdens het toernooi", vertelt de geboren Leidenaar. "Hij had vorig seizoen een heel goed seizoen gedraaid. Dan hoop je dat hij het door kan trekken op het WK en dat heeft hij fantastisch gedaan. Voor hem is het een bevestiging dat hij niet alleen nationaal, maar ook internationaal goed bezig is. Of je je trots voelt? Natuurlijk. Het is hartstikke leuk dat je je steentje bijdraagt."

Onder leiding van l'Ami bereiden de drie keepers van Ajax zich voor op de eerste grote finale aanstaande zondag. Dan speelt Ajax de bekerfinale tegen FC Twente in De Kuip. L'Ami neemt afstand van de term wedstrijdklaar. "Als ik dat nu nog moet doen, ben ik al te laat", zegt de keeperstrainer. "Je bent het hele jaar namelijk bezig en werkt toe naar dit soort momenten. Je gaat door met het proces waar je inzit. Aan het einde van het seizoen worden de prijzen verdeeld en wij doen nog mee. Dat is prachtig. Nu moeten we het met z'n allen afmaken."

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Arne Slot wacht emotionele middag in De Kuip
1
'Real Madrid gaat contracten van 2 absolute grootheden verlengen'
4
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
8
Kroes onthult: Ajax heeft Louis van Gaal benaderd om nieuwe trainer te worden
15
Vermoedelijke opstelling PSV: Luuk de Jong op jacht naar topscorerstitel
1
Player of the Season-award gaat voor vijfde keer op rij naar Man City-speler
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties