Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik had toen geen haast te vertrekken bij Feyenoord en nu nog steeds niet'

Laatste update:

Jörgensen heeft er geen spijt van dat een overgang naar Newcastle United in het seizoen 2017/18 niet doorging. The Magpies hadden destijds naar verluidt tussen de 20 en 25 miljoen euro over voor de spits. "Ik was een keer dicht bij een transfer (naar Newcastle United, red.), maar die ketste af en daarna is het alleen maar minder gegaan", vertelt de aanvaller in gesprek met Voetbal International. "Ik kreeg last van blessures die me lang aan de kant hebben gehouden. En toch heb ik nooit spijt gehad dat ik niet ben weggegaan."

'Hier geniet ik nog wel even van na' | Jörgensen twee goals voor Feyenoord

"Dat gevoel verbaasde me zelf ook een beetje, maar gaf me wel de bevestiging dat Feyenoord gewoon mijn club is geworden", vervolgt Jörgensen. "Ik had toen geen haast te vertrekken en nu nog steeds niet. Ik wil mensen eerst wat teruggeven. Ik ga niet weg als de spits die het twee jaar goed heeft gedaan en daarna niks tot weinig meer heeft laten zien. Dát is mijn eer te na." Alleen bij positieverbetering overweegt de aanvalsleider een vertrek uit Nederland. "Als ik ooit vertrek bij Feyenoord, dan door de voordeur."

Jörgensen ligt bij Feyenoord nog anderhalf jaar vast. In de afgelopen jaren kwam de 29-jarige aanvaller tot 52 doelpunten en 24 assists in 119 wedstrijden voor de huidige nummer vijf in de Eredivisie. Ondanks deze statistieken blijft trainer Advocaat naar aanvallende versterkingen zoeken. Aleksandr Kokorin koos echter voor PFC Sochi, terwijl MSK Zilina-aanvaller Robert Bozenik naar verluidt twijfelt over de stap naar Feyenoord.

Zie jij Nicolai Jörgensen volgend seizoen bij Feyenoord spelen?

Meer nieuws

Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
3
Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
8
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
39
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
24
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
14
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties