Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik had Van Basten een absolute topclub gewenst, waar ze hem begrijpen'

Laatste update:

De oud-coach van Chelsea, Newcastle United, Feyenoord, Los Angeles Galaxy en Terek Grozny trok zelf al eerder de conclusie dat het hoofdtrainerschap niets voor hem is en vindt het sneu dat Van Basten, die eerder bij AC Milan al noodgedwongen moest stoppen als speler vanwege een enkelblessure, nu ook heeft moeten besluiten om zijn baan als hoofdcoach op te zeggen. Toch is er ook waardering.

"Ik vind het moedig dat hij een paar weken geleden deze stap heeft gezet. En van AZ vind ik het grote klasse dat ze hem bij zich houden. Heel mooi", maakt Gullit duidelijk in gesprek met het Algemeen Dagblad. Gullit denkt te weten waar het mis is gegaan met Van Basten. "De verwachtingen van buitenstaanders, de eisen die je aan jezelf stelt en het onvermogen van voetballers wanneer je niet in de absolute top werkt. Ik had Van Basten een absolute topclub gewenst. Eentje waar ze begrijpen wat hij bedoelt en voelt. Jammer dat dat niet gelukt is."

Denk je dat Marco van Basten ooit nog bij een absolute topclub terechtkomt?

Meer nieuws

De Ligt onthult de pijnlijke woorden van de grensrechter na diens blunder
28
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8
Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
147
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
346
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
14
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
46

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties