Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik had voor het grote geld kunnen gaan, maar wilde terug naar Ajax'

Laatste update:

De 87-voudig international zegt in een interview met Voetbal International dat hij zijn belofte wilde nakomen en daarom besloot terug te keren in de Amsterdam ArenA: "Dit is het mooiste scenario. Ik wil mezelf niet op de borst slaan dat ik terug ben bij Ajax, maar dit is wat ik het liefst wilde."

Heitinga had elders meer kunnen verdienen, zo vertelt hij het blad: "Ik had voor het grote geld kunnen gaan, maar terugkeren naar Ajax leek me veel mooier. Op dat soort momenten neem je alles mee in je overwegingen. Het sportieve aspect, het persoonlijke leven met je gezin, je binding met de club. Alles wees naar Ajax."

Heitinga kwam van 2001 tot 2008 uit voor Ajax en won in die periode tweemaal de landstitel en driemaal de KNVB-beker. Hij vervolgde zijn bij Atlético Madrid, maar ging het jaar erop naar Everton, waar hij drieënhalf jaar basisspeler was en tot 115 wedstrijden in de Premier League kwam. In zijn laatste contractjaar leendenthe Toffees hem uit aan Fulham en vervolgens trok Heitinga naar Duitsland. Hij tekende voor twee jaar bij Hertha, maar werd daar geen succes.

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
0
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
26
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
12
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties