Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik had zeven maanden nodig om me aan te passen aan de Premier League'

Laatste update:

"Ik verwacht dat hij een succes wordt bij Arsenal, maar hij heeft tijd nodig om zich aan te passen", zegt de Fransman in gesprek met de BBC. "Hij is een goede spits die veel scoorde voor Lyon. Maar natuurlijk is het heel anders voetballen in Frankrijk dan in Engeland. Veel agressiever. Het kostte mij zes à zeven maanden om me aan te passen aan het ritme en tempo in de Premier League. Het was heel zwaar, met name de agressiviteit en de intensiteit. Als je in Frankrijk, Spanje of Italië speelt is het heel anders."

Pirès, die in 2000 overkwam van Olympique Marseille, weet hoe Lacazette zich voelt: "Het was mijn eerste uitwedstrijd tegen Sunderland toen Arsène Wenger zei: 'Robert, ik weet dat je teleurgesteld bent omdat je wilt spelen, maar ik zie je liever op de bank, zodat je de wedstrijd kan bekijken. Het vechten en het tempo aanschouwen...' Na twintig minuten zei ik tegen mezelf: 'Wat doe ik hier?' Want het was heel zwaar. Ik herinner me een tackle van Patrick Vieira en ik dacht gelijk dat dit soort voetbal niet voor mij bestemd was."

Ook gaat Pirès kort in op het gerucht dat Thomas Lemar van AS Monaco Arsenal wellicht gaat versterken. "Ik houd van Lemar. Hij heeft vorig jaar bij Monaco heel goed gespeeld in de Champions League. Hij is een jonge speler met een goede techniek, een goed linkerbeen, kan goede voorzetten geven en scoort best vaak. Volgens mij heeft hij een goed profiel om voor Arsenal te kunnen spelen", besluit de oud-international.

Meer nieuws

Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
7
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
53
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
25
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
9
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7
Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' en praat met Ajax over andere rol
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties