Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik heb aanbiedingen gehad en ze allemaal afgewimpeld'

Laatste update:

Douglas vindt dat hij de laatste jaren al bewezen heeft dat hij niet puur en alleen uit is op positieverbetering. "Juventus, Schalke 04, VfL Wolfsburg, Fulham, Newcastle United; ik heb aanbiedingen zat gehad en ze allemaal afgewimpeld", geeft hij aan. Volgens Douglas is het erg moeilijk om het tot het Nederlands elftal te schoppen, maar hij staakt de strijd nog niet. Zijn droom is mee te doen aan het WK 2014 en daar zet hij nog altijd vol op in.

"Na een gesprek met de bondscoach weet ik wat er in mijn spel moet verbeteren. Bij FC Twente kan hij die ontwikkeling wekelijks op de voet volgen. Bovendien maken we kans op het kampioenschap. Met een belangrijke rol in een eventuele titel, geef ik mijn visitekaartje af. Komende zomer ga ik alle opties eens rustig op een rijtje zetten en een afgewogen keuze maken. Dat zit er bij een wintertransfer niet in."

Douglas zal nog een volwaardig international van Oranje worden

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties