Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik heb al aangegeven dat zo'n constructie onmogelijk is op dit niveau'

Laatste update:

"Ik heb voor dit seizoen al aangegeven dat zo'n constructie onmogelijk is op dit niveau. In de vierde of vijfde klasse kun je wel speler-trainertje spelen, maar niet in het profvoetbal. Ik vind het onbegrijpelijk dat ze dit gedaan hebben. Dan mag je nog zo'n grote speler zijn geweest, maar als je als trainer zelf in het veld staat en fouten maakt, dan kun je niet de baas zijn", zegt Haan in gesprek met De Telegraaf. De voormalig trainer en speler van Anderlecht ziet dat zijn oude club veranderd is en wijst naar de nieuwe eigenaar. Marc Coucke nam de club bijna twee jaar geleden over van de familie Vanden Stock.

"Het is een heel andere club geworden. De oude Vanden Stock was natuurlijk de ziel van de club. Toen zijn zoon het heeft overgenomen, verdween al een stukje van de cultuur. Nu hij ook weg is, is alles veranderd. Ik sprak kort geleden nog de vrouw van Jan Mulder in Winschoten en die vindt het ook zo verschrikkelijk. Het was natuurlijk ook Jan zijn club", stelt de 35-voudig Oranje-international. Hij benadrukt dat Anderlecht wel terug zal komen. "Dat heb je met Feyenoord, Ajax en PSV ook."

"Die kunnen een paar slechte jaren hebben, maar ze komen altijd weer bovendrijven. Die traditie gaat niet weg. En daar hoop ik natuurlijk ook op, want bij Anderlecht ligt een deel van mijn leven", aldus Haan. Ook Geert de Vlieger, die als doelman bij Anderlecht onder contract stond, ziet de club uit Brussel terugkeren aan de top. "Maar ik denk dat het wel een hele tijd gaat duren, voordat ze terug op niveau zijn. Er is nu niet het geld om flink te investeren in de selectie en er is vol ingezet op zelf opgeleid talent, maar niet al die jongens hebben het talent van Yari Verschaeren."

Ben jij het met Arie Haan eens?

Meer nieuws

'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
9
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
2
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
14
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
11
Driessen: 'Hij is interessant voor Ajax, maar een heel principieel mannetje'
2
Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties