Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik heb al met Overmars gebeld en Ajax is erg tevreden over hem'

Laatste update:

"En niet alleen in voetballend opzicht, maar ook op mentaal en tactisch gebied. Bovendien wordt hij nu echt volwassen", aldus Nawalka. "Hij moet zo doorgaan. Soms denk ik zelfs dat hij het iets rustiger aan moet doen, bijvoorbeeld op de trainingen en tijdens de warming-up. Hij is extreem gretig, dat was hij op zijn zestiende ook al. Maar hij moet nog langer mee", knipoogt de keuzeheer.

Hij zegt het belangrijk te vinden om te weten hoe zijn internationals zich voelen bij hun clubs en heeft daarom ook contact opgenomen met de directeur voetbalzaken van Ajax. "Ik heb al even met Marc Overmars gebeld. Ajax is erg tevreden over Milik. Ik ga in januari ook naar Amsterdam om te kijken hoe de omgeving er is. Ik geef veel om mijn spelers en daarom bezoek ik ook af en toe wat clubs."

Nawalka wordt in het interview ook gevraagd naar de vergelijking tussen Milik en Robert Lewandowski, die al jaren wordt gemaakt. Dat is volgens de coach echter niet altijd even eerlijk: "Ze zijn allebei nauwelijks geblesseerd, maar dat is ook bijna het enige wat zij gemeen hebben. Robert is een wereldtopper en Arek komt eigenlijk pas kijken, staat in de schaduw van Robert. Maar Robert helpt hem wel veel en daar heeft Arek veel aan."

Denk jij dat Arek Milik volgend seizoen nog voor Ajax speelt?

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
91
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
10
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
126

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties