Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik heb alleen gezegd dat zulke spelers niet gratis weg mogen bij Feyenoord'

Laatste update:

"Het schijnt nogal een hot item te zijn dat steeds terug blijft komen. Ik heb niet gezegd dat het een slechte voetballer is, ik heb ook niet gezegd dat het een slecht mens is. Het enige wat ik gezegd heb is dat het, in het belang van Feyenoord, niet zo kan zijn dat spelers voor niets weglopen als er veel geld voor is betaald. Dat is eigenlijk het enige", legt hij uit.

Als een van de redenen waarom Tapia niet wil vertrekken werd onlangs aangevoerd dat de Peruviaan, die sinds 2013 in Nederland speelt, bijna in aanmerking komt voor een Nederlands paspoort. Hierdoor wordt het voor hem veel makkelijker om binnen de Europese Unie van club te veranderen. Troost geeft aan dat hij wel zijn 'bedenkingen' had bij deze geruchten: "Dat ik me toen misschien is té heb uitgelaten, daar kan ik over zeggen dat ik het misschien anders had moeten verwoorden. Maar ik verander niet van mening."

Troost vindt Tapia nog steeds een 'goede voetballer' en een 'aardige jongen': "Maar ik zit hier ook voor de club, het belang van de club telt. Daar moet ik me dan hard voor maken en daar maak ik mezelf niet populair mee. So be it." De technisch directeur zal binnenkort weer om de tafel gaan met Tapia, die nog een jaar vastligt bij Feyenoord: "De relatie is prima hersteld, maar we moeten wel een gesprek aangaan voor het einde van deze transferwindow. Dan gaan we praten over de toekomst en dat kan alle kanten op."

Denk jij dat Renato Tapia na dit seizoen alsnog gaat vertrekken bij Feyenoord?

Meer nieuws

Is dit de meest politiek beladen voetbalderby van West-Europa?
3
Prachtig gebaar van spelersgroep Vitesse: 'Op naar de twee miljoen!'
1
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
2
Pak 50x je inzet als PSV zondag thuis wint van Sparta Rotterdam!
0
Ajax deelt uitstekend nieuws over Brobbey, Henderson en Berghuis
11
De Telegraaf en Romano weten het zeker: Van Bommel vertrekt bij Royal Antwerp
32

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties