Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik heb als trainer van Ajax dus nog nooit van Utrecht verloren'

Laatste update:

"Ik heb als trainer van Ajax dus nog nooit van Utrecht verloren, is dat opbeurend genoeg voor de fans? Dit soort dingen zegt mij niets, de spelers ook niet", zegt Bosz op een persconferentie. "De overwinning komt dichterbij, ook zo'n cliché. Wij weten wat ons te doen staat en gaan er alles aan doen om te winnen. Ik kan niet voorkomen dat ze erop vliegen, ik kan mijn ploeg alleen voorbereiden op wat er van ons verwacht wordt."

Bosz gaat zich in Utrecht niet aanpassen aan de formatie van de tegenstander. Ondanks dat Utrecht in 4-4-2 speelt, zal Ajax niet afwijken van de 4-3-3 formatie die al het hele seizoen gehanteerd wordt. "Heel veel ploegen spelen tegen FC Utrecht ineens een ander systeem, omdat zij het anders doen. Maar dat betekent dat FC Utrecht zijn eigen systeem speelt, terwijl jij het dan voor het eerst helemaal anders doet dan normaal. Dan sta je al met 1-0 achter, vind ik. Wij passen ons niet aan, laat FC Utrecht zich maar aanpassen."

Anwar El Ghazi staat in de Galgenwaard mogelijk gewoon aan de aftrap. Zoals het er nu naar uitziet, kan Bosz gewoon beschikken over de buitenspeler. Het is geen geheim dat Ajax al op zoek is naar een eventuele vervanger voor de positie op de vleugel. "Het gaat om kwaliteit, niet om kwantiteit. Een speler kun je heel snel ergens vandaan trekken, maar een speler moet voor de lange termijn zijn. De kans is groot dat het een buitenlandse speler wordt en zo'n jongen moet natuurlijk ook wennen."

"Ik heb zoals het er nu naar uitziet de beschikking over Anwar en dan zal ik hem ook gebruiken. Ik heb wel geleerd: je weet het nooit zeker. Want we weten dat de belangstelling er is. Ik ga niet zeggen hij mag nu niet meer weg, daarvoor is dit al te ver. Wat ik me wel kan voorstellen is dat als hij niet weggaat, de behoefte om iemand te halen minder groot is. Want in theorie kan zijn transfer natuurlijk altijd nog afketsen", besluit de oefenmeester van Ajax. Hij kan in Utrecht niet beschikken over Abdelhak Nouri, Vaclav Cerny en Pelle Clement, terwijl de inzetbaarheid van Amin Younes nog onzeker is. De Duitser kampt met liesklachten.

Doet Peter Bosz er verstandig zich niet aan te passen aan het systeem van FC Utrecht?

Meer nieuws

Speel gratis mee met Unibet's Golden Goal op AZ-FC Twente en win 5.000!
0
Live meepraten in de Eredivisie: Fortuna Sittard - Go Ahead Eagles
0
Live meepraten in de Keuken Kampioen Divisie: FC Dordrecht - Willem II
1
Live meepraten in de Keuken Kampioen Divisie: Telstar - FC Groningen
0
Live meepraten in de Eredivisie: Almere City FC - sc Heerenveen
0
'Bayern München schakelt na afwijzing Rangnick door naar Julen Lopetegui'
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties