Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik heb altijd al gezegd dat ik ooit in Engeland wilde spelen, een droom'

Laatste update:

"Hopelijk gaat het met de club net zo goed als met mijn loopbaan", vertelt Kieftenbeld via de officiële kanalen van Birmingham City. De Engelse club, uitkomend in de Championship, betaalt de gelimiteerde transfersom die vorig jaar was overeengekomen bij de contractverlenging van Kieftenbeld. De ex-speler van Go Ahead Eagles kwam de afgelopen dagen ook persoonlijk tot een akkoord met de Engelse club.

Spelen in Engeland is voor Kieftenbeld, 25 jaar, een jongensdroom. "Lees de oude interviews van toen ik jonger was maar terug. Ik heb altijd al gezegd dat ik ooit in Engeland wilde spelen. Dit is een droom die uitkomt, ik ben heel erg blij dat ik nu bij deze club zit." Kieftenbeld maakte in de zomer van 2010 de overstap van Go Ahead Eagles naar FC Groningen. Aanvankelijk speelde hij rechtsback in de Euroborg, maar de laatste jaren vond Kieftenbeld centraal op het middenveld een plek in het elftal.

Daar staat-ie dan: Maikel Kieftenbeld, de nieuwe aankoop van Birmingham City! #succes #groningen #instavoetbalzone

Una foto publicada por Voetbalzone (@instavoetbalzone) el


Maikel Kieftenbeld gaat slagen in Engeland

Meer nieuws

Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
1
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
13
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
19
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
9
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties