Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik heb Arsenal verlaten omdat ik me verder wilde ontwikkelen'

Laatste update:

"Ik vind dat Manchester United, al sinds mijn jeugd… Ik zeg dit niet omdat ik nu hier ben, ik ben een eerlijke gast en lieg nooit… Ik vind het de grootste club in Engeland. Dat is wat ik vind. Er zijn heel veel grote clubs en Arsenal is ook een van deze clubs. Een gigantische club. Maar nu ik hier ben, kijkend naar het logo, ben ik van mening dat United altijd alles moet winnen, omdat het zo'n grote club is. Het logo zegt alles."

"Ik ben hier gekomen om prijzen te winnen. Ik heb Arsenal verlaten, omdat ik me wilde ontwikkelen en wil leren als speler. Ik wilde een nieuwe club ervaren", vervolgt de 29-jarige dribbelaar. "Manchester United is een grote speler in het mondiale voetbal. Ik ben hierheen gekomen om alles te winnen, anders was ik hier nooit naartoe gekomen."

Afgelopen zomer wilde Sánchez Arsenal al verlaten, nadat hij kenbaar had gemaakt dat hij dolgraag in de Champions League wilde acteren. Manchester City was zeer geïnteresseerd om de international over te nemen, maar uiteindelijk ketste de deal, die bijna rond was, af. Manchester United besloot zich te mengen in de strijd om de Chileen en moest uiteindelijk Henrikh Mkhitaryan de omgekeerde weg laten bewandelen om de aanvaller te strikken.

Verwacht jij dat Alexis Sánchez het goed gaat doen bij Manchester United?

Meer nieuws

Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
4
VZ Kort: Benefietwedstrijd voor Vitesse; Toornstra langer bij FC Utrecht
77
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Füllkrug op doel schiet tijdens PSG-Dortmund!
0
NEC wil Chery behouden, maar moet vrezen voor regerend landskampioen uit Europa
5
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Voormalig Eredivisie-spits en bekerfinalist moet vertrekken bij Chelsea
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties