Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik heb Balotelli niets te zeggen, ik hoop vooral dat we vrienden worden'

Laatste update:

Zaza debuteerde in september tegen Nederland in het shirt van Italië en mocht daarna ook minuten maken tegen Noorwegen en Azerbeidzjan. Hij kent de verhalen over Balotelli, maar heeft nog nooit met hem getraind en gespeeld en ziet ernaar uit de Liverpool-spits te leren kennen. "Ik vind Balotelli een kampioen, ik ben blij dat de bondscoach hem heeft opgeroepen. Dan kan ik hem beter leren kennen", zegt Zaza verwachtingsvol.

"Ja, de concurrentie wordt nu groter. Maar ik maak me geen zorgen, want Italië staat voorop. We zijn allemaal goede kerels en door de concurrentie onderling wordt het team alleen maar beter. Ik wist dat Balotelli weer opgeroepen zou worden, want hij behoort tot de allerbeste Italiaanse voetballers. Hij had het de laatste tijd wat lastig, maar ik wist dat hij weer terug zou komen", zegt Zaza in de Italiaanse pers.

"Of ik iets bijzonders tegen hem te zeggen heb? Nee. Alleen dat ik hem graag wil leren kennen en dat ik hoop dat we vrienden worden. Ik ben zelf vooral blij dat ik er weer bij ben, dat laat zien dat er vertrouwen in mij is, zeker vertrouwen van Conte. Hij is een veeleisende coach en hij wil dat zijn spelers bepaalde kwaliteiten laten zien", aldus Zaza. Hij maakte tegen Noorwegen zijn eerste en vooralsnog enige interlanddoelpunt: Balotelli staat op 33 interlands en 13 goals.

Met wie is Italië beter af, voorin?

Meer nieuws

VZ Kort: Bovenring van de noordzijde van het stadion van PSV krijgt upgrade
77
Troyes zet vier spelers op non-actief na bizar vuurwerkincident met eigen fans
3
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Feyenoord grijpt mis: target één stap verwijderd van transfer naar Spanje'
10
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
15
Van Nistelrooij heeft gesprekken gevoerd om weer aan de slag te gaan als trainer
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties