Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik heb Berghuis kunnen overtuigen om voor Feyenoord te kiezen'

Laatste update:

Kuyt zegt in het Algemeen Dagblad dat Martin van Geel hem al bij 'veel dingen' heeft betrokken: "Samen met de club heb ik Berghuis kunnen overtuigen voor Feyenoord te kiezen. Vilhena tekende gelukkig bij, ik had een prima band met hem en zijn vader. Ik ben blij dat er voor beide partijen een perfecte oplossing is gekomen."

Kuyt trad ook op als bemiddelaar rondom de komst van Brad Jones; de Australiër was nodig aangezien Kenneth Vermeer geblesseerd raakte. "Ik kende Brad uiteraard goed en heb met hem gesproken. Ik ben blij dat ik de kwaliteit heb om bepaalde mensen te verbinden en dat ik over heel veel contacten beschik in de voetballerij." Kuyt gaat overigens ook een trainerscursus volgen en bepaalt uiteindelijk zelf welke weg hij definitief gaat bewandelen: die van directeur of coach.

Dirk Kuyt kondigde woensdag zijn pensioen aan en Feyenoord Rotterdam neemt met dit prachtige filmpje afscheid van zijn aanvoerder! 👌

Geplaatst door voetbalzone op woensdag 17 mei 2017

Welke rol past het best bij Dirk Kuyt, denk je?

Meer nieuws

Kraay jr. weet wie Joey Veerman moet opvolgen bij PSV: 'Heel gewaagd, maar...'
5
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
9
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
10
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
54
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
82

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties