Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik heb betere aanbiedingen laten lopen om bij Atlético te kunnen spelen'

Laatste update:

"Ik had betere voorstellen liggen", onthult Mandzukic. "Ik kreeg interessante telefoontjes uit Engeland, maar was van mening dat het voetbal me daar niet zo zou liggen. Er was ook interesse van Italiaanse clubs en ik had een paar concrete aanbiedingen uit Rusland. Maar ik ben zeer tevreden met de gang van zaken. Ik had na Bayern geen beter pad kunnen kiezen. In Madrid ben ik meteen geaccepteerd."

De 28-jarige goalgetter geeft toe dat vooral het vooruitzicht van een samenwerking met Diego Simeone hem over de streep trok. "Dat was de sleutel voor mijn transfer. Zijn stijl en passie, en het succes dat daarmee gepaard gaat, zijn dingen die me aanspreken. Ik houd van kerels als hij: echte vechters, recht voor de raap en transparant. Aan hem is niets nep, hij zegt precies wat hij denkt en vindt", besluit Mandzukic.

Mario Mandzukic past bij Atlético Madrid

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
69
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties