Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik heb die rotte appel van een Balotelli nooit gewild'

Laatste update:

Balotelli speelde al met al 43 wedstrijden in de Serie A voor i Rossoneri en scoorde daarin 26 keer. Langer dan anderhalf jaar bleef hij echter niet in San Siro. Berlusconi was vrijwel voortdurend kritisch op de spits en kan het ook nu niet laten, hem nog eens een veeg uit de pan te geven. "Ik herinner me nog goed dat hij, tegen mijn advies in, werd aangetrokken. Ik heb die rotte appel nooit willen halen", zegt de grote baas van Milan.

Vicevoorzitter Adriano Galliani en toenmalig trainer Massimiliano Allegri dachten er anders over en wilden Balotelli wél graag hebben. Dat hij afgelopen zomer naar Liverpool ging, vond Berlusconi erg prettig. "We hebben hier tal van kampioenen rondlopen: Jérémy Ménez, Keisuke Honda, Stephan El Shaarawy, Fernando Torres, Nigel de Jong… de basis is er. Een rotte appel hebben we gelukkig niet meer."

Door de verkoop van een paar grote namen zakte Milan het laatste jaar weg uit de top. Vorig seizoen werd men achtste, een jaar eerder derde. Op dit moment staat het elftal van trainer Filippo Inzaghi vijfde, met elf punten uit zes duels. "Ons doel is terug te keren in Europa, we willen een winnend elftal bouwen", verkondigt Berlusconi maandag zelfverzekerd in een interview met La Gazzetta dello Sport.

"Ik denk dat er cycli zijn in het voetbal: eerst jaren van succes, dan pauze, dan weer jaren van succes. Wij zullen gauw weer leiders in Europa zijn. In 2016 is de finale van de Champions League in Milaan. Waarom zouden we er niet van dromen daar dan te staan?", vraagt Berlusconi zich hardop af.

Mario Balotelli heeft laten zien dat hij goed genoeg was voor AC Milan

Meer nieuws

Ricky van Wolfswinkel hakt definitief knoop door over toekomst bij FC Twente
6
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
1
Josip Sutalo openbaart waarom hij een teleurstellend debuutseizoen kent bij Ajax
19
Pascal Jansen geeft duidelijk antwoord als hem wordt gevraagd naar Ajax
11
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
11
Pascal Jansen gaat voor het eerst in op plotseling ontslag bij AZ
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties