Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik heb drie keer gebeld en gezegd dat het niet mag, typisch Amsterdams'

Laatste update:

Het moment dat PSV'er Orlando Engelaar een rode kaart kreeg werd eveneens aan het publiek in de thuishaven van Ajax getoond. PSV is een concurrent van Ajax in de strijd om het landskampioenschap. Algemeen directeur Simon Kelder was na afloop niet te spreken over het vertonen van de wedstrijdbeelden. "Ik heb drie keer gebeld en gezegd dat het niet mag", gaf de bestuurder van Excelsior aan.

"Maar ze doen het toch", citeert RTV Rijnmond. "Typisch Amsterdams, gewoon brutaal zijn", aldus Kelder. Excelsior-coach Alex Pastoor vond de beelden 'onsportief'. "Ik heb nog gevraagd om de beelden uit De Kuip niet meer te tonen, of om beelden van FC Utrecht - Vitesse te laten zien, maar hieraan werd geen gehoor gegeven."

Reactie Ajax en KNVB
Ajax liet na afloop van de wedstrijd weten dat men van tevoren de reglementen uitgebreid heeft bestudeerd. Het is volgens de regels van de KNVB toegestaan. Men is na de 2-1 van Feyenoord gestopt met het uitzenden van de beelden, mede vanwege klachten van Excelsior-zijde tijdens de wedstrijd. In een reactie liet de KNVB weten dat het verboden is om discutabele momenten van een wedstrijd op video-beelden te vertonen. Over beelden van andere wedstrijden staat niets in de regels. Volgens de KNVB is het aan de aanklager om zich hierover eventueel te buigen.

Meer nieuws

Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Opvallend besluit Newcastle over Yankuba Minteh? 'Dan is Feyenoord kansloos'
5
Derksen gaat er vol in: 'Ajax haalt weer een snotaap die niet geremd wordt'
17
Ajax maakt haast en wil Francesco Farioli komende week binnenhalen
23
Alex Kroes noemt 3 spelers die hij absoluut niet wil verkopen bij Ajax
29
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties