Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik heb een discussie gehad met Neymar, hij wilde dat ik bij PSG bleef'

Laatste update:

"Zonder in te gaan op de details, heb ik een discussie gehad met Neymar. Ik heb ook veel met Dani Alves gesproken, met Thiago Motta. Om een lang verhaal kort te maken, wilden zij allemaal dat ik bleef, aangezien ik, naast mijn kwaliteiten, zes jaar in Parijs heb gespeeld en de club erg goed ken", blikt de controleur terug in gesprek met L'Équipe.

"Maar ik had mijn keuze gemaakt en ik zou gefrustreerd zijn geweest als ik voor het einde van mijn loopbaan op z'n minst niet geprobeerd had om in het buitenland te spelen. En wat een ervaring is dit, het is prachtig", gaat de dertigjarige Matuidi verder. "Dit is de club die ik nodig had om mezelf door te blijven ontwikkelen en om succesvol te blijven op clubniveau en bij de nationale ploeg."

"Op mijn leeftijd had ik dat nodig, het is alsof ik aan mijn tweede jeugd begonnen ben. Het instituut is sterker dan de spelers, dat is wat je krijgt bij heel grote clubs. Ik kan me nog iets herinneren wat Partrice Evra mij vertelde toen hij wilde dat ik hierheen ging. Hij zei: 'Blaise, Juventus is de club die je nodig hebt.' Pat had gelijk." Juventus betaalde PSG een halfjaar geleden twintig miljoen euro voor Matuidi, die tot nu toe dertig wedstrijden speelde voor La Vecchia Signora.

Denk jij dat Blaise Matuidi de juiste keuze heeft gemaakt?

Meer nieuws

HSV verpest promotiefeest van aartsrivaal St. Pauli door goal in minuut 85
3
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
21
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
2
De stemmen zijn geteld: winnaars Bronzen Schilden van de vierde periode bekend
0
Sfeer slaat om in interview Ten Hag en Weijland: 'Als jij je werk zou doen...'
36
Potter wekt ergernis op in onderhandeling met Ajax: 'Als je het zo speelt...'
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties