Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik heb er geloof in, PSV speelt dit seizoen vrij reactief voetbal, ook thuis'

Laatste update:

"Ik heb er geloof in. Dat baseer ik enerzijds op de stijgende lijn die wij als team te pakken hebben en anderzijds op de speelstijl die PSV dit seizoen hanteert. Ze spelen vrij reactief voetbal, ook thuis", vertelt de coach op de officiële website van zijn werkgever. "Daar moeten wij op inspelen door zuinig te zijn met en geduldig te zijn in balbezit. Doe je dat niet, dan krijg je het deksel op de neus", weet Alflen.

De Utrechters kunnen daarbij een voorbeeld nemen aan PEC Zwolle, dat in april de bekerfinale speelde en in De Kuip met liefst 5-1 won van landskampioen Ajax. "De KNVB Beker is een hoofdprijs, zeker voor een club als FC Utrecht. Wat PEC vorig seizoen heeft neergezet is heel moeilijk. Maar dat kan dus wel." Alflen is al met al niet bang voor PSV. "In de Eredivisie kan iedereen van iedereen winnen. Al lijkt het me duidelijk dat onze eerste hobbel bepaald geen kinderachtige is", erkent hij in gesprek met Voetbal International.

-
Denk je dat FC Utrecht gaat winnen van PSV?

Meer nieuws

Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag dromen van finale in eigen la
11
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
42
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2
Tottenham Hotspur bewijst status als favoriete tegenstander voor Chelsea
14
Gigantische fout Karsdorp kost AS Roma zeer duur tegendoelpunt tegen Leverkusen
12

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties