Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik heb Eto'o wel honderd keer gebeld om mijn excuses aan te bieden'

Laatste update:

De rechtsbuiten maakte in 2006 de overstap naar FC Twente en na een geweldig seizoen 2008/09 (28 duels, 12 goals) stapte hij over naar i Nerazzurri. Arnautovic haalt in gesprek met The Telegraph een fraaie anekdote op: "Ik had net mijn rijbewijs en vertelde Samuel Eto'o dat ik een auto wilde kopen. Don't buy a car", zei Sam, "ik leen je er wel één van mij." Hij gaf mij een Bentley en daar was ik erg blij mee. Ik reed er elke dag mee naar de stad en liet hem elke dag wassen."

"Eto'o zei dat ik hem mocht testen, maar op een dag reed ik naar een restaurant. Toen ik na 45 minuten klaar was, kon ik de auto niet meer vinden", vervolgt Arnautovic. "Ik dacht eerst dat de wagen was verplaatst, maar dat was niet zo. Ik was geschokt, moest huilen en was erg bang. Ik belde Sam, maar hij was erg aardig. Hij zei dat het niet mijn fout was, maar ik heb hem dag en nacht gebeld om mijn excuses aan te bieden. Ik denk dat ik hem wel honderd keer heb gebeld. Als ik hem dit seizoen bij Chelsea tegenkom, dan zullen we er wel om kunnen lachen."

Arnie, zoals de buitenspeler bij Stoke wordt genoemd, hoopt af te komen van zijn imago als bad boy en zijn voeten te laten spreken. "Hier krijg ik een kans en zal ik geen dingen meer doen die ik bij Inter deed. Ik was toen jong, maar nu ben ik een vader en draag ik meer verantwoordelijkheden. Ik kan geen dingen doen zonder erbij na te denken, ik moet ook aan mijn vrouw en dochter denken", aldus Arnautovic, die tot slot uithaalt naar de Oostenrijkse media. "Ik krijg de schuld van het mislopen van het WK, krijg altijd de schuld. Ze schrijven altijd over twee spelers: David Alaba is de engel, maar ik ben de shit guy."

Denk jij dat Stoke City het plafond is voor Marko Arnautovic?

Meer nieuws

Spaans talent op proef bij Feyenoord; ook Ajax en Barcelona tonen interesse
0
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
26
Perez: 'Vorig jaar wilde Man United hem hebben, nu gaat niemand hem halen'
11
Komst Potter wordt moeilijk; Ajax neigt door te schakelen naar volgende trainer
39
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
19
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties