Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik heb Fellaini nooit gewild als eerste aankoop, we keken naar Matic'

Laatste update:

"Ik heb nooit gewild dat Marouane Fellaini mijn eerste aankoop werd bij Manchester United, dat is het laatste wat mijn staf ik en wilden. We keken eerst naar Nemanja Matic. Hij deed het op dat moment niet zo goed bij Chelsea en was teruggegaan naar Benfica. Hij was een kandidaat, aangezien we een defensiever type nodig hadden die vanuit het midden die pass kon geven. We kregen echter veel van de spelers waar we op hadden gehoopt niet en Fellaini kwam op deadline day", blikt Moyes terug in gesprek met de BBC.

"Ik sprak een aantal keer met Gareth Bale en heb hem geprobeerd ervan te overtuigen om naar ons te komen, we hebben Tottenham Hotspur zelfs meer geld geboden, maar hij had zijn zinnen al gezet op een transfer naar Real Madrid. Ik heb ook met Cesc Fàbregas gebeld en hij was niet zeker van zijn plek bij Barcelona. Hij zei: 'Ik kom naar jullie als ik de eerste wedstrijd van het seizoen niet in de basis begin bij Barça."

"Zij waren de twee die er het meest uit zagen als Manchester United-spelers. Als Sir Alex Ferguson het had overgenomen van Sir Alex Ferguson, had hij het ook moeilijk gehad. Er was een wisseling van de wacht in de groep gaande", gaat Moyes verder. "Ik had geluk dat ik het over kon nemen bij de kampioen, maar Chelsea versterkte zich ook en José Mourinho was daar net teruggekeerd. Manchester City werd ook sterker en wij veranderden niet zo heel veel. Het zou voor iedereen een moeilijke klus zijn geweest."

Vind jij dat David Moyes meer krediet had moeten krijgen?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
8
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
3
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
73
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
15
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties