Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Ik heb geen klik met Messi. Balotelli en Ibrahimovic, daar heb ik wat mee'

Laatste update:

"Ik geloofde altijd in Urby, heb van hem genoten als type voetballer", geeft Raiola donderdag aan. "Ik zie in hem ook een type voetballer die heel goed bij AC Milan past. En dat blijkt dus ook, want bij Milan zijn ze hartstikke tevreden over hem. De prijs was heel erg goed, dat was echt een buitenkansje. Hij moest weg bij Ajax, zat in het laatste jaar van zijn contract. Ik had een goede relatie opgebouwd bij AC Milan en Urby was het type dat ze nodig hadden."

"En dan gebruik je die band, die vertrouwensband, om op een aantal dingen te wijzen bij AC Milan", aldus Raiola. "En dan lukt zoiets. Je moet natuurlijk ook de club kennen, waar je zo'n speler heen wilt brengen. Ik reis gemiddeld 200, 225 dagen per jaar en dat is niet voor toerisme. Dat is gewoon het bezoeken van je spelers en de clubs. Waar willen ze heen, wat zijn hun plannen? Wat dat betreft hebben Juventus en Borussia Dortmund het goed voor elkaar. Bij Barcelona is het allemaal minder geregeld dan men denkt."

Raiola behartigt de belangen van bekende namen als Zlatan Ibrahimovic, Mario Balotelli, Martin Jol en Tonny Vilhena. Superster Lionel Messi heeft hij níet in zijn clientèle, maar dat maakt hem ook niet uit. "Ik ken Lionel Messi niet zo goed, persoonlijk. Maar op het eerste gezicht heb ik geen klik met Messi. Ik vind het een saai iemand. Balotelli en Ibrahimovic, daar heb ik wat mee."

"Balotelli bijvoorbeeld doet dingen die iedereen zou willen doen, maar niemand dúrft te doen. Hij doet het. Soms vraag je je af wat doe je?. Zoals met het overspuiten van zijn auto, dan vraag ik waarom doe je dat nou?. En dan zegt Balotelli nou, als ik dat nou toch mooi vind. En hij heeft gelijk. Maar als Messi het doet, hoor je niemand hoor. Ik heb wel eens gedacht: is Messi nou zo goed, of Barcelona?"

Ik vind Mino Raiola een...

Meer nieuws

Perez loopt vooruit op PSV-transfer: '35 miljoen is toch wel heel veel geld?'
10
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
Paris Saint-Germain wederom kampioen van Frankrijk na nederlaag AS Monaco
10
Prolongatie titel definitief uitgesloten voor Royal Antwerp na nieuwe nederlaag
1
El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
4
Romano weet wie bijna zeker de eerste inkomende transfer van FC Barcelona wordt
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties