Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik heb gehoord dat mensen zeiden dat ik bij AZ had moeten blijven'

Laatste update:

De 21-jarige Hoedt erkent in gesprek met RTV Noord-Holland dat de samenwerking met Gouweleeuw naar wens verloopt. "Ik heb mensen gehoord die zeiden dat ik bij AZ had moeten blijven. Maar de laatste tijd merk ik wel dat Jeffrey en ik laten zien dat we het goed doen. De mening draait om en ik zou misschien toch wel klaar zijn voor die stap naar Lazio. Dat is fijn om te horen", aldus Hoedt.

Met AZ gaat Hoedt komende zondagmiddag op bezoek bij FC Utrecht. Eerder dit seizoen verloren de Alkmaarders nog met 0-3 van de Domstedelingen. "Dat was van onze kant ronduit dramatisch. Dat moet nu anders", besluit Hoedt. De laatste keer dat AZ overigens langer dan de huidige reeks van zeven uitwedstrijden op rij ongeslagen bleef, was in 2010. Toen verloor men acht duels op rij niet, zo vond Opta uit.

-
Wat verwacht jij van FC Utrecht - AZ?

Meer nieuws

Eljero Elia gaat op Instagram de confrontatie aan met Jan Joost van Gangelen
0
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
4
Opvallend PSV-shirt lekt uit: 'Verreweg het lelijkste uitshirt ooit uitgebracht'
20
Bizarre beelden uit Frankrijk: spelers gooien met vuurwerk richting eigen fans
7
Van der Gijp brengt treurig nieuws over Overmars: 'Totaal de oude niet meer'
25
Live meepraten in de Premier League: Arsenal - AFC Bournemouth
74

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties