Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik heb gevraagd of deze groep intact kan blijven, dat is de insteek van Ajax'

Laatste update:

"Ik heb de directie gevraagd of deze groep bij elkaar kan worden gehouden. Dat is ook de insteek van Ajax. En als dat lukt zijn we een heel eind op weg", zegt Keizer in een interview met De Telegraaf. Tot nu toe kreeg hij er twee nieuwe spelers bij: Benjamin van Leer en Klaas-Jan Huntelaar. "We weten allemaal wat er vorig jaar is neergezet. Best veel spelers die in de basis stonden, zijn er nu nog. Dus als je op korte termijn wilt presteren, moet je niet de hele boel omgooien."

"Als het mis gaat, zou het heel vervelend zijn als ik niet meer terug kan naar Jong Ajax, want Ajax is een fantastische club", vervolgt de nieuwe oefenmeester van de Amsterdammers. "Dat hoort er dan echter bij. Van dat risico ben ik me bewust, maar ik ga uit van het positieve. Ik ben erover bevraagd hoe ik met de druk zal omgaan, want ik heb nog niet in de top gewerkt en er komt wel wat op me af. Dat is zo."

Keizer werkte tot nu toe weinig op het hoogste niveau. Hij trainde bij Telstar, FC Emmen en SC Cambuur voordat hij bij Ajax terechtkwam. Desondanks ziet de oefenmeester dat niet als obstakel. "Natuurlijk is alles bij Ajax groter, maar bij FC Emmen kon ik er ook wakker van liggen als mijn team niet goed speelde. Niet omdat mensen er dan een oordeel over hadden, maar omdat ik het beste uit een spelersgroep wil halen."

Denk jij dat Marcel Keizer kampioen gaat worden met Ajax?

Meer nieuws

De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
4
Cristiano Ronaldo beleeft droomavond met perfecte hattrick voor Al-Nassr
2
Ajax-huurling Mikautadze scoort, levert assist en pakt zeer dubieuze rode kaart
18
Real Madrid verovert 36ste landstitel na nederlaag van FC Barcelona bij Girona
51
Ontketende Haaland houdt Manchester City met vier goals op titelkoers
32
Lazio verder verwijderd van Champions League na hele late mokerslag
0

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties