Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik heb het gevoel dat er veel meer speelt, maar zolang Overmars ontkent...'

Laatste update:

"Ik heb hem daar afgelopen week mee geconfronteerd. Hij zei: Ik ben niet benaderd. Daar wilde hij het bij laten. Ik heb het gevoel dat er veel meer speelt, maar zolang hij het ontkent", zegt Van der Kraan bij het programma Natafelen van FOX Sports. Arsenal is na het vertrek van Sven Mislintat, momenteel als head of recruitment de technisch eindverantwoordelijke bij the Gunners, op zoek naar een nieuwe technisch directeur.

Ook de naam van Monchi, sportief directeur bij AS Roma, passeerde de revue, maar zijn komst lijkt om contractuele redenen niet haalbaar. Om die reden ziet men in Engeland Overmars als de voornaamste kandidaat om bij Arsenal aan de slag te gaan. De oud-aanvaller was tussen 1997 en 2000 als speler actief in Noord-Londen. "Bij Arsenal zijn er mensen die hem heel graag binnen willen halen, maar nog niet iedereen. Er is een hele discussie gaande."

"Het is een heel ingewikkelde club op dit moment, met Spaanse mensen die het technisch voor het zeggen hebben, maar wel een technisch directeur willen die goed is met aan- en verkopen", aldus Van der Kraan. Bij Arsenal is Raul Sanllehi als head of football momenteel verantwoordelijk voor de zoektocht naar een nieuwe technisch directeur. "Ik heb reden om aan te nemen dat hij wel in contact is met de club. Hij ontkent het. We zullen zien hoe het in de zomer gaat verlopen."

Zie jij Marc Overmars naar Arsenal vertrekken?

Meer nieuws

Ajax schetst ontluisterend beeld van Mislintat: 'Sven duldt geen tegenspraak'
1
Engeland maakt voorselectie bekend: Marcus Rashford schittert door afwezigheid
64
Davy Pröpper (32) zet opnieuw een punt achter zijn voetbalcarrière
4
Portugal neemt Francisco Conceição mee naar het EK in Duitsland
33
'Vangelis Pavlidis kan AZ verlaten en alsnog de Champions League in'
20
De tienersensatie van Feyenoord die buiten Nederland nooit meer schitterde
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties