Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Ik heb het gevoel dat ik zo veel meer aan Ajax had kunnen geven'

Laatste update:

Henk ten Cate haalde Bakircioglu in de zomer van 2007 weg bij FC Twente, waar hij het formidabel had gedaan. Er doemde al vrij vlot tegenwind op, door een blessure in zijn eerste seizoen. Eenmaal hersteld was Ten Cate niet langer zijn trainer en had Adrie Koster het voor het zeggen bij Ajax. Die zag het niet echt zitten in Bakircioglu en datzelfde gold voor Marco van Basten, die na het EK 2008 het roer in handen kreeg in Amsterdam.

"Zijn komst was erg zwaar voor mij en een paar andere jongens bij Ajax", zegt de nu 35-jarige Bakircioglu. "Van Basten zag geen toekomst in ons, maar ik wilde bij Ajax blijven en me bewijzen, ook al geloofde Van Basten niet in mij. Ik weigerde Ajax te verlaten zonder dat ik me er had laten zien. Ik wist dat ik het kon, maar het kwam er niet uit en dat was erg frustrerend voor mij als voetballer. De supporters verwachtten meer van mij", herinnert Bakircioglu zich.

Na Van Bastens vertrek kwam Martin Jol voor de groep te staan. Aan hem bewaart Bakircioglu positieve herinneringen, al kwam zijn verblijf bij Ajax uiteindelijk ten einde toen Jol er nog coach was. Drie jaar zat de flankspeler in Amsterdam, voordat hij via de achterdeur vertrok naar het Spaanse Racing Santander. "Ik was erg blij en trots om voor Ajax te spelen. Nu ik erover vertel, komen er weer veel gevoelens naar boven. Ik heb het gevoel dat ik zo veel meer aan Ajax had kunnen geven, dat ik er zo veel meer had kunnen laten zien. Maar ik kreeg het er niet uit. Dat doet soms wel pijn als ik er op terugkijk."

Na zijn twee seizoenen in Spanje keerde Bakircioglu huiswaarts, naar Zweden. Hij toonde zich bij Hammarby meteen een echte versterking en sloot zijn eerste seizoen na zijn terugkeer af met vijf goals in negen wedstrijden. In zijn tweede jaar maakte hij er zeven en vervolgens schoot de Zweed uit zijn slof met zeventien doelpunten in de Superetten: mede daardoor werd Hammarby vorig seizoen kampioen op het tweede niveau. Na de promotie sloot de club het seizoen 2015 recent af op plaats elf: Bakircioglu scoorde nog vier keer.

Heeft Kennedy Bakircioglu voldoende kansen gekregen bij Ajax?

Meer nieuws

Driessen: 'Hij is de eerste speler die Slot er bij Liverpool direct uitknikkert'
2
'Wij moesten, voordat we lekker konden zuipen, eerst nog even voetballen'
10
Leicester City kan promotie naar Premier League niet ontgaan na verlies Leeds
10
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Arda Güler is de held van Real Madrid op moeizame avond in San Sebastián
16
Feyenoord ontvangt gigantisch bedrag van Liverpool voor Arne Slot
84

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties