Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik heb het gevoel dat Jörgensen weg wil bij Feyenoord'

Laatste update:

"Van Persie traint nu al een aantal weken mee en het lijkt mij dat hij fit genoeg is om meer minuten te maken. Robin is een van de beste spitsen die we ooit in Nederland hebben gehad. Hij is nu misschien op zijn retour, maar kan echt nog wel wat. Ik denk dat het een mooie opsteker voor hem zou zijn geweest, wanneer hij tegen VVV in de basis had mogen starten", aldus de 73-jarige Dullens in De Telegraaf.

Als spits is het volgens Dullens 'heel frustrerend' om tachtig minuten lang op de bank te zitten en hij voegt eraan toe dat hij Nicolai Jörgensen 'helemaal niet' zag tegen VVV: "En ik vond zijn inzet beneden peil. Eigenlijk heb ik het gevoel dat hij weg wil bij Feyenoord. Als spits moet je altijd aanspeelbaar zijn. Dat was bij hem totaal niet het geval."

Van alle basisspelers van Feyenoord had alleen Brad Jones (36) overigens minder balcontacten dan Jørgensen tegen VVV. De spits kwam 41 keer in balbalbezit, waarvan slechts vier keer in het vijandelijke strafschopgebied. Daarnaast leden enkel Steven Berghuis (19) en Tyrell Malacia (16) vaker balverlies dan de Deen (15) en de enige doelpoging van de Deen werd geblokkeerd, zo blijkt uit cijfers van Opta.

-
Wie zou jij momenteel eerder in de spits zetten?

Meer nieuws

Verminkte PSV-fan kreeg Cobra in de hand gedrukt: 'Dacht dat het een fakkel was'
0
Van Dijk naar Real Madrid? 'Als ze bellen kunnen ze hem morgen contracteren'
24
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
60
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Scouts van Ajax zaten dit weekend op de tribune voor deze vier toptalenten'
8
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties