Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik heb hier geen invloed meer, alles draait om Zlatan Ibrahimovic'

Laatste update:

Bij Napoli maakte hij deel uit van de 'magische driehoek', die verder bestond uit Marek Hamsik en Edinson Cavani. Bij les Parisiens is hij een prima aanvaller die zijn bijdragen levert, maar er zijn tal van spelers die meer in de schijnwerpers staan, populairder zijn en het elftal regelmatiger bij de hand nemen. Zlatan Ibrahimovic voert de meute boven iedereen aan, weet ook Lavezzi.

"Toen ik hier kwam, haalde ik nog niet het niveau dat van mij verlangd werd", erkent de 28-jarige Zuid-Amerikaan. "Maar ik denk dat ik daar inmiddels verandering in heb kunnen brengen. Al is het hier nog wel anders dan ik bij Napoli gewend was. Ik heb hier geen invloed meer, alles bij Paris Saint-Germain draait om Ibrahimovic", zegt Lavezzi tegen Telefoot. Hij benadrukt dat hij dat niet erg vindt en een meer dienende dan leidende rol hem niet dwarszit.

Ezequiel Lavezzi hoort ... bij de vijf belangrijkste spelers van Paris Saint-Germain

Meer nieuws

Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
0
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
10
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
19
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
9
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties