Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik heb Iker gezegd dat ik graag zou zien dat hij naar Arsenal komt'

Laatste update:

Casillas moet in Madrid genoegen nemen met een reserverol achter Diego López en staat alleen in de Champions League en de Copa del Rey onder de lat. Cazorla heeft hij bij de nationale ploeg van Spanje regelmatig met de keeper over zijn sportieve toekomst en maakt er daarbij geen geheim van dat hij samen met de clubicoon van Real bij the Gunners zou willen voetballen.

"Ik heb hem gezegd dat ik graag zou zien dat hij naar Arsenal komt", geeft de middenvelder aan in gesprek met Sport360. "Maar tot op heden is hij alleen nieuwsgierig naar mijn ervaringen in Engeland. Hij bevindt zich in een moeilijke situatie, maar hij moet een beslissing nemen", houdt Cazorla zijn landgenoot voor. "Veel clubs, waaronder Arsenal, willen hem. Al wordt het waarschijnlijk lastig voor hem om Real te verlaten." Wojciech Szczesny is momenteel de eerste keeper van Arsenal.

Denk je dat Iker Casillas naar Arsenal gaat?

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
0
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
0
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
0
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
123

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties