Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik heb in de groepsfase niets te doen gehad, niemand wil Engeland treffen'

Laatste update:

De ploeg van Hodgson had diverse mogelijkheden, maar het scorebord in Lyon kwam niet in beweging. "Het is erg teleurstellend dat we opnieuw zo veel kansen hebben gecreëerd, maar er geen hebben benut", aldus Hodgson, die met een overwinning zeker zou zijn geweest van de eerste plek in de poule. "Ik ben ervan overtuigd dat we spelers in de ploeg hebben die kunnen én zullen scoren."

"We zullen ongetwijfeld worden bekritiseerd voor het onbenut laten van de kansen. Maar ik denk dat de tijd zal komen dat we de kansen wel benutten", zo verzekerde Hodgson. "Redelijk snel zal een team daarvan het slachtoffer worden. Maar we zullen zien. We zitten in knock-outfase en dat is wat we wilden. Aan een eventuele kwartfinale tegen Frankrijk, wil ik nog niet denken. Eerst komt er nog een achtste finale. Daarin krijgen we wellicht een tegenstander die wel wil winnen."

Engeland had in alle groepsduels het overwicht, maar remiseerde tegen Rusland en Slowakije en eindigde zodoende achter Wales. Joe Hart maakt zich geen zorgen. "We hebben ook vandaag (maandag, red.) gedomineerd. De Slowaakse spelers zullen trots zijn. We zitten in de volgende ronde en niemand wil tegen ons spelen. Ik heb eerlijk gezegd helemaal niks te doen gehad in de groepsfase. We hebben als team heel erg goed gespeeld", zo besloot de doelman.

Ongelooflijk! 󾌴 󾌴 󾭙 󾭙

Geplaatst door voetbalzone op maandag 20 juni 2016

-
Denk jij dat Engeland het EK gaat winnen?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties