Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik heb laten zien dat ik geen Kuipvrees heb, ik ben er klaar voor'

Laatste update:

De Domstedelingen verloren in april met 2-0 in De Kuip, maar ondanks die nederlaag kon Amrabat wel van het duel genieten: "Of dat toen mijn visitekaartje was? Feyenoord volgde me natuurlijk al langer, maar ik denk wel dat het een bevestiging was. Je moet altijd afwachten hoe iemand zich staande houdt in De Kuip en ik heb laten zien dat ik geen Kuipvrees heb. Ik moet het gewoon laten zien en denk dat ik daar klaar voor ben."

De tweevoudig international van Marokko, die nog voor een interlandcarrière bij het Nederlands elftal kan kiezen, vertelt in een interview met De Telegraaf dat hij tijdens de onderhandelingen en al het transfertumult veel steun heeft gehad aan broer Nordin. Laatstgenoemde ruilde VVV-Venlo in voor PSV en speelt thans voor Watford.

"Hij heeft me rustig gehouden", klinkt het. "Niet dat ik gek werd, maar het is fijn als je dan iemand met zo veel ervaring dicht bij je hebt staan. Ik mag mijn handen dichtknijpen met zo'n broer. Hij zei me dat het ineens snel kon gaan en dat bleek nu ook." Amrabat kwam in dienst van FC Utrecht tot 54 officiële wedstrijden en daarin scoorde hij één keer.

Denk jij dat Sofyan Amrabat al gauw een vaste basisplaats afdwingt?

Meer nieuws

Antonio Conte gaat 6,5 à 7 miljoen euro netto verdienen bij nieuwe club
0
Live meepraten in de play-offs om Europees voetbal: FC Utrecht - Go Ahead Eagles
1
Tjaronn Chery verlaat Eredivisie en tekent voor twee jaar bij nieuwe club
15
Het voormalig talent van Ajax en RB Leipzig dat via Oostenrijk naar de top wil
6
Leonardo Bonucci (37) speelt zondag zijn laatste wedstrijd als profvoetballer
8
Live meepraten in de Championship Play-Off-finale: Leeds United - Southampton
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties