Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik heb met Ajax gesproken en wil ze bedanken, maar ik blijf liever hier'

Laatste update:

Op een persconferentie werd Balerdi gevraagd naar de interesse van Ajax. De verdediger bevestigde meteen dat er inderdaad contact is geweest. "Ik heb inderdaad met Ajax gesproken", tekenden diverse Franse media op uit de mond van de Argentijn. "Ik wil ze daar graag voor bedanken, maar heb ze ook gezegd dat ik liever hier wil blijven. Ajax is een topclub, maar Marseille is dat ook en het is respectloos tegenover mijn ploeggenoten en de club om in de winter weg te gaan."

Balerdi ruilde Boca Juniors tussentijds in voor Dortmund en mede door aanpassingsproblemen werd het avontuur in Duitsland nooit een succes. Balerdi koos vervolgens ook voor een verhuurperiode bij Marseille, om vervolgens in 2021 voor acht miljoen euro definitief over te stappen. Ajax reserveerde een transfersom van tussen de tien en vijftien miljoen euro voor de 1.87 meter lange mandekker, die bij de Fransen tot dusver tot 74 duels kwam. Het vizier moet echter worden verlegd.

Het is nog niet duidelijk welke verdedigers nog meer in beeld zijn in de Johan Cruijff ArenA. Naar verluidt was Abakar Sylla ook een optie voor de Amsterdamse clubleiding. De twintigjarige Ivoriaan van Club Brugge liet zich echter van zijn slechtste kant zien in een uitwedstrijd bij KRC Genk (3-1 nederlaag) met een belachelijke charge voor rust, waar hij slechts geel voor kreeg. In het tweede bedrijf werd Sylla alsnog weggestuurd, wat leidde tot een uiterst bijzondere woedeaanval bij de eenvoudig international.

Meer nieuws

Sneijder: 'Snap niet dat die 3 spelers nog denken dat Ronald Koeman hen oproept'
8
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Ontevreden NAC Breda-supporters dienen motie van wantrouwen in bij bestuur
3
VZ Kort: Martin van Geel vindt nieuwe klus in Nederland na vertrek bij Willem II
77
'Frimpong neigt naar vertrek bij Leverkusen, maar topclubs moeten haast maken'
15
Clubs in de rij voor smaakmaker Eredivisie: 'Wachten tot het vuurwerk losbarst'
11

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties